Udviklingscenter Skiftesporet

• David Stokkebro Andersen (DSA) den 13-10-2017

Da der i stigende grad har været umotiverede ødelæggelser af inventar m.m. i skolen, har vi valgt at stramme praksis op på området, og følge trop med hvad praksis er ude i folkeskolerne. Det betyder at der fremover vil blive sendt en regning hjem til barnets/den unges forældre, hvis inventar eller andet af skolens ejendom bevidst ødelægges. Hændelige uheld vil ikke være omfattet. Af samme grund anbefaler vi altid, at I som forældre sikrer jer ved at tegne en ansvarsforsikring for jeres børn. Har I en familieforsikring er ansvar almindeligvis inkluderet.

Venlig hilsen: David.

• David Stokkebro Andersen (DSA) den 05-10-2017

I efterårsferien starter håndværkerne med at rive svalegangen, som går omkring hele huset, ned. Det betyder at vi ikke kan være i huset i 3 uger (ugerne 42 - 43 og 44). I uge 42 er der jo efterårsferie, men i de 2 næste uger har vi måtte finde andre steder at være. Det betyder at Indskolingen rykker ud i en stor FDF spejderhytte - Tranehuset - på Tranemosevej 47 i Ballerup. Mellemtrinnet rykker ud i et hus som ligger på Egegårdsvej 44 i Rødovre. Udskolingen bliver i nærområdet og kommer til at være i Pavillonen ved Rødovrehallen, og Skov- og værkstedsgruppen rykker ud i vante omgivelser i Stiklingen (Tranemosevej 49 i Ballerup). Nærmere informationer af praktisk art bliver sendt ud til jer forældre fra de enkelte teams.

David.

• Bjørn Fouchard den 15-09-2017
    De planlagte familiedage d. 24. – 25. oktober på Udviklingscenter Skiftesporet er aflyst.
    Der er i uge 42 og 43 nedrivning af svalegangene udvendigt på bygningen.
    Vi arbejder på, at bruge huset så lidt som muligt i 43 efter efterårsferien.

I vil få nærmere information om hvilke konsekvenser det vil have i forhold til skemaet / aktiviteter for jeres børn/unge i uge 43.

Ingen aktuelle nyheder